Ziua indragostitilor, Valentine’s Day, Dragobete – Colectie de mesaje si felicitari

Ziua indragostitilor, Valentine’s Day, Dragobete – Colectie de mesaje si felicitari

Mesaj ziua indragostitilor 1

Tu esti raza mea de sore, tu esti adierea vantului de primavara, tu esti murmurul izvoarelor si linistea padurilor! Tu esti totul pentru mine! Te iubesc draga mea / dragul meu!


Mesaj ziua indragostitilor 2

Asa cum ziua isi asteapta soarele, iar noaptea luna pe cer, asa te astept si eu de fiecare daca cand nu esti langa mine! Intoarce-te mai repede dragostea mea pentru a fi iarasi unul langa celalalt pentru totdeauna!


Mesaj ziua indragostitilor 3

In aceasta zi, de Sfantul Valentin si Valentina, as dori sa pot schimba pentru o clipa inimile noastre din piepturile noastre, pentru ca sa simti si tu cat de mult te iubesc si cat de scumpa esti pentru mine, nu doar in aceasta zi, ci in fiecare secunda pe care o traiesc! Te iubesc enorm!


Mesaj ziua indragostitilor 4

De fiecare data cand ma trezesc, ma gandesc la tine. De fiecare data cand ma culc, ma gandesc la tine. Orice nu as face in somn sau in timpul zilei, imi aduce aminte de tine. De Ziua Indragostitilor as dori ca nimic sa nu-mi aduca aminte de tine, pentru ca imi doresc ca tu sa imi fii alaturi, imbratisandu-ma si sarutandu-ma!


Mesaj ziua indragostitilor 5

Citind mesajul dat, sa stii ca impreuna cu el iti trimit mii de saruturi asa cum tie iti place, iar in schimb doresc doar unul, sincer si cu pasiune! De Sfantul Valentin iti doresc sa ai parte de mii de saruturi si urari de dragoste de la cei apropiati, si fie ca acestea sa se implineasca!


Mesaj ziua indragostitilor 6

In aceasta zi vreau sa fiu Valentinul tau, iar tu sa fii Valentina mea, sa ne sarutam, alinam, mangaiem si sa ne iubim!


Mesaj ziua indragostitilor 7

Stiu ca formam un cuplu nu chiar ideal, insa exista oare ideal? Doresc ca Sfantul Valentin sa ne indeplineasca o unica dorinta – ca oricat de mult nu ne-am certa, supara pe celalalt sau am face alte greseli, mereu dragostea noastra sa invinga si sa trecem peste orice hop pe care ne le-a pregatit soarta!


Mesaj ziua indragostitilor 8

Nu sunt prea romantic de fire, nu iti promit luna si stelele de pe cer deoarece stiu ca sunt doar vorbe spuse in vant, nu iti promit marea si sarea deoarece nu pot prezice viitorul si deasemenea nu iti promit ca niciodata cu sau fara intentie te voi supara, deoarece stiu ca nu a existat si nu va exista vreodata un cuplu ideal. Insa in aceasta zi, o zi importanta pentru fiecare cuplu indragostit, iti promit ca voi incerca ca viata noastra sa fie plina de iubire, intelegere si pasiune, iar egoismul si alte calitati nu prea bune sa le las deoaprte cand va aparea vreo greutatea in viata cuplului nostru! Te iubesc draga mea / dragul meu!


Mesaj ziua indragostitilor 9

Odata un om a spus ca „a iubi inseamna totul”. Abia acum realizez ca a avut dreptate, deoarece toate sunt nimicuri in viata aceasta daca nu iti gasesti sufletul pereche.

Logo Felicit.EU