Ziua muncii / muncitorului: felicitari si mesaje

1. Are si munca o zi in an cand este pe deplin drept in concediu, asa ca distractie placuta cu ocazia Zilei de 1 mai!


2. In aceasta mini-vacanta de 1 mai, nu uita sa gatesti gratarul, carnea, bericica si voia buna! Te asteapta un frigarui in sanul naturii!


3. Stii ca lucrul de azi pe maine, asa si ramane! Asa ca nu lasa distractia si odihna de 1 mai pentru 2 mai, caci maine probabil te asteapta iar serviciul!


4. Va felicit cu toti cu ocazia Zilei muncii si va doresc sincer ca sa aveti parte de un serviciu usor, prosper si ca oricare dintre voi sa urce numaidecat pe treptele carierii sale! Felicitari!


5. Astazi este Ziua Internationala a Muncii asa ca inarmeaza-te cu odihna, relaxare, intrevederi cu amicii si desigur multa multa bere!


6. De esti sef sau un simplu angajat, salariat la vreo companie sau esti propriul boss avand propria afacere, lasa toate grijele pentru maine, iar astazi relaxeaza-te caci nu exista progres in munca fara odihna!


7. Traiasca clasa muncitoare! Traiasca toti cei care muncesc, indiferent de varsta! Si desigur, sa ne traiasca seful ca sa ne mareasca salariile! Un 1 mai muncitoresc fericit!


8. Oare e adevarata vorba „munca i-l slaveste pe om”? Chiar de este adevarat sau nu, eu va doresc in aceasta zi ca toate planurile voastre profesionale sa vi se indeplineasca si anume prin munca dvs sa ajungeti acolo unde doriti! Felicitari!


9. Traiasca 1 Mai si toti muncitorii acestui pamant, caci anume astazi este ziua cand odihna si distractia sunt mai importante decat orice serviciu din lume! E ziua cand cinstim pentru a avea o munca mai usoara, mai bine platita si mai interesanta! Ura cu ocazia Zilei Muncii!

Logo Felicit.EU
Felicit.EU © 2019